Σεμινάριο Πετοσφαίρισης 17-18 Iουνίου 2017

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διήμερο Σεμινάριο στη Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Λευκωσία, όπου δίδαξε ο καταξιωμένος Βραζηλιανοιταλός...

Read more

Σεμινάριο Προπονητικής Οκτώβρης 2016

Μονοήμερο Σεμινάριο στη Λεμεσό Δίδαξε ο καταξιωμένος επίκουρος καθηγητής Θράκης Αθανάσιος Κασαμπαλής.      

Read more

Σεμινάριο προπονητικής Ιούνιος 2016

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύνδεσμος Κυπρίων προπονητών πετοσφαίρισης και η ΚΟΠΕ στη Λεμεσό....

Read more

downloaddownload 2download 3

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι ο ΣΥΚΥΠΠΕ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι όσοι συνάδελφοι και φίλοι προπονητές θέλουν να ενημερώνονται η να συμμετάσχουν σε σεμινάρια και σχολές αναφορικά με το Sitting (Paralympic) Volleyball μπορούν να έρθουν σε επαφή με το σύνδεσμο μέσο του Εmail μας: [email protected] 

 Οταν αναλάβαμε ως νέο διοικητικό συμβούλιο στον Σύνδεσμο Κυπριών Προπονητών Πετοσφαίρισης, είχαμε δηλώσει έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε όλους τους Κύπριους προπονητές πετοσφαίρισης αλλά και γενικότερα το Άθλημα.

Στόχος και προσπάθεια του συνδέσμου μας είναι να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τα μέλη του μέσω της δικής του ιστοσελίδας και σεμιναρίων που διοργανώνει. Επίσης ένας άλλος σκοπός του συνδέσμου μας είναι συνένωση και οργάνωση των προπονητών πετόσφαιρας για την αντιμετώπιση και επίλυση των διαφόρων προβλημάτων τους. Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να εγκριθούν οι κανονισμοί προπονητών από την ΚΟΠΕ και τα σωματεία αφού ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του συνδέσμου από την ημέρα ίδρυσης του.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες με την ΚΟΠΕ και διάφορα σωματεία καταφέραμε να δημιουργηθεί πενταμελής Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών με σκοπό την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι προπονητές. Πετύχαμε δυο από τα πέντε μέλη της επιτροπής να ορίζονται από το Σύνδεσμο μας.

Πιστεύουμε ότι το διαδικτυακό μας σπίτι που βρίσκεται στο www.sykyppe.com θα καταστεί ο χώρος για κάθε προπονητή αλλά και φίλο του αθλήματος που θέλει να μάθει όλα τα νέα του Κυπριακού και Παγκόσμιου Βόλλει.

Ευχή μας είναι η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας να καταστεί διαύλος επικοινωνίας με τα Μέσα Ενημέρωσης, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του αθλήματος και πιστεύουμε ότι η νέα ιστοσελίδα μας μπορεί να ενισχύσει σημαντικά αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Μέσω του www.sykyppe.com οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας και θα σας "φιλοξενήσουμε" με μεγάλη χαρά.

Καλή πλοήγηση.

Με εκτίμηση,

Κυριάκος Μυλωνά 


Πετοσφαιρικα Νεα (Ελλαδα - Κυπρος - Παγκοσμια)