Μήμυμα διοικητικού συμβουλίου Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Πετοσφαίρισης.

 Οταν αναλάβαμε ως νέο διοικητικό συμβούλιο στον Σύνδεσμο Κυπριών Προπονητών Πετοσφαίρισης, είχαμε δηλώσει έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε όλους τους Κύπριους προπονητές πετοσφαίρισης αλλά και γενικότερα το Άθλημα.

Στόχος και προσπάθεια του συνδέσμου μας είναι να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τα μέλη του μέσω της δικής του ιστοσελίδας και σεμιναρίων που διοργανώνει. Επίσης ένας άλλος σκοπός του συνδέσμου μας είναι συνένωση και οργάνωση των προπονητών πετόσφαιρας για την αντιμετώπιση και επίλυση των διαφόρων προβλημάτων τους. Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να εγκριθούν οι κανονισμοί προπονητών από την ΚΟΠΕ και τα σωματεία αφού ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του συνδέσμου από την ημέρα ίδρυσης του.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες με την ΚΟΠΕ και διάφορα σωματεία καταφέραμε να δημιουργηθεί πενταμελής Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών με σκοπό την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι προπονητές. Πετύχαμε δυο από τα πέντε μέλη της επιτροπής να ορίζονται από το Σύνδεσμο μας.

Πιστεύουμε ότι το διαδικτυακό μας σπίτι που βρίσκεται στο www.sykyppe.com θα καταστεί ο χώρος για κάθε προπονητή αλλά και φίλο του αθλήματος που θέλει να μάθει όλα τα νέα του Κυπριακού και Παγκόσμιου Βόλλει.

Ευχή μας είναι η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας να καταστεί διαύλος επικοινωνίας με τα Μέσα Ενημέρωσης, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του αθλήματος και πιστεύουμε ότι η νέα ιστοσελίδα μας μπορεί να ενισχύσει σημαντικά αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Μέσω του www.sykyppe.com οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας και θα σας "φιλοξενήσουμε" με μεγάλη χαρά.

Καλή πλοήγηση.

Με εκτίμηση,

Κυριάκος Μυλωνά